Onze plek in Frankrijk
Samen met mijn man Willem, honden, katten, schapen, kippen, ezels en een kudde van 8 paarden wonen we in een prachtige oude watermolen in de Bourgogne Frankrijk.
Ik ben nog regelmatig in Nederland voor lessen, trainingen, coachingsessies. In Frankrijk  ben je welkom voor vakantie. We hebben een sfeervol (familie)huis en een appartement.

Zoek je een locatie voor het organiseren van een retraite, cursus, training (met of zonder paarden) of, workshop? Neem contact op voor de mogelijkheden. Het mag van alles zijn. Iets samen doen /organiseren vinden we ook heel leuk. Kom maar met ideeen!

Wil je op de hoogte blijven? Neem dan contact met mij op.

Vakantie in en rond de Moulin de Camerolle
Wij hebben verschillende mogelijkheden voor een plezierige (paarden)vakantie. Hieronder vind je de mogelijkheden en tarieven.
We hebben de volgende mogelijkheden voor een verblijf op de Camerolle:

Het (familie)huis
Benedenverdieping: grote hal, toilet, ruime keuken met oven en magnetron, grote salon met openslaande deuren naar het buitenterras.
Bovenverdieping: toilet, 6 slaapkamers en badkamer.
Huur van het huis is voor 10 personen (tot max 12 in overleg).
In 2 slaapkamers staan mooie Franse bedden van 1..40 x 2.00 m. Het is maar hoe je het bekijkt: of je ziet het als een enorm eenpersoonsbed of een knus tweepersoonsbed. in de andere slaapkamers staan 1 persoonsbedden en op 1 kamer een stapelbed.
De badkamer is ruim en ingericht in Franse stijl met douche, ligbad, wastafel en bidet. Beneden is ook nog een toilet.

Het appartement
Er is een gezellig appartement. Er zijn 2 éénpersoonsbedden die tegen elkaar geschoven kunnen worden en een fijne slaapbank die uitgeschoven kan worden tot een 2 persoonsbed. Je hebt eigen voorzieningen: keuken, bad, toilet, eethoek. Er is geen aparte slaapkamer, het is één ruimte, geschikt voor 2 personen of een gezin met 1 of 2 kinderen.

Slaapkamers
Er zijn 2 slaapkamers met in iedere kamer twee éénpersoonsbedden. De kamers delen een douche en toilet op de gang en kunnen om te koken gebruik maken van de buitenkeuken.

Tarieven:
Huur familiehuis:
weekend of midweek (ma 15 uur-vr 11 uur) 975,-.
week (vr 15 uur-vr 11 uur)  1575,-

Huur appartement:
weekend of midweek of tijdens een paardenweek (ma 13 uur-vr 13 uur) 350,- alle schoolvakanties, buiten schoolvakanties 275,-
week (ma 13 uur-zo 17 uur)  400,- alle schoolvakanties, buiten schoolvakanties 325,-

Huur 2 persoonskamers:
Kosten per nacht: 60,-, twee dagen 100,-, vanaf drie dagen (of verlenging van verblijf) 40,- per nacht

 In overleg is er beperkt mogelijkheid om met een camper / tentje te komen. 
7.- p.p.p.n. stroom 3,- per dag

RESERVEREN? Klik hier

Even alvast een paar regels, zodat we allebei weten hoe het zit:
– Je reservering van een plek in het huis is pas definitief als we je betaling hebben ontvangen. Stuur ons een mail met de gewenste data en of je wilt overnachten in het huis, of met tent, caravan of camper. Als de gewenste data beschikbaar zijn, kun je via de website betalen (vooraf betalen hoeft voor de camping niet). Na betaling is de reservering rond. De tarieven vind je onderaan deze pagina.
– Als je tot vier weken voor de geplande datum annuleert krijg je 50% van de betaling terug. Vanaf vier weken voor de reservering is er geen restitutie meer mogelijk.
– Honden zijn welkom, maar we vragen wel een extra vergoeding (5,- p. hond per nacht) en de hond moet aangelijnd op het erf in verband met onze eigen dieren (kippen, honden, schapen, ezels, katten en de paarden).
– Op het kampeerterrein kan de auto niet naast de tent staan, maar wel vlakbij.
– De supermarkt is op fietsafstand. We hebben een paar fietsen die je kunt huren (5,- per fiets per dag).