Lesdagen en agenda
De volgende evenementen zijn nu in 2018 gepland in Nederland en op de Moulin de Camerolle. Binnenkort volgen meer data.
Lees hieronder meer informatie.

In Nederland:
Meestal ben ik iedere 6 weken in Nederland, behalve in de lente / zomer. Dan kom ik minder vaak.
Ik ben 6 tot 13 juni weer in Nederland. Dan is individuele les, groepsles of coaching in Nederland op afspraak weer mogelijk.
Er is op zondag 10 juni van 11-4 uur een groepsles in Winsum.
Meer info, je opgeven voor een (groeps)les of op de hoogte blijven: app mij op 06-22322538

Op de Moulin de Camerolle:
 Maandag 23 juli tot en met vr 27 juli: 5 daagse paardenweek door Janet Bos
Zondag 23 september tot en met za 29 september: Worden wie je in wezen bent! Door Janet Bos en Aline Uitham

5 daagse paardenweek op de Moulin de Camerolle
Door Janet Bos
Maandag 23 t/m vrijdag 27 juli

aankomstdag op 22 juli vanaf 17 uur.
Een week waarin verbinden met paarden/ natuur en vakantie prachtig samengaan.
In vijf ochtenden zullen we oa. bezig gaan met lichaamstaal van het paard, paardencoaching, grondwerk en balansrijden.
Er is geen vaste planning, we werken ‘in het moment’ en aan wat er nodig is. Naast het aanleren en toepassen van verschillende technieken gaat het werken met paarden deze week ook heel erg over jezelf.
We hebben beschikking over 17 paarden en 2 ezels maar je eigen paard meebrengen kan natuurlijk ook.

Overnachtingsmogelijkheden; er is voor 2 tot maximaal 4 persoons appartementje te huur.

Alleen tijdens de paardenweek is het mogelijk voor 150 euro een kamer te huren in het huis.
Kom je met een eigen groepje dan is het voorhuis een heel geschikte groepsaccomodatie voor 8 tot 10 personen.
Camperen op onze mini camping  (6,- p.p.p.n)
Er is een buitenkeuken met potten en pannen. Je kunt voor jezelf koken, maar samen koken kan ook als daar belangstelling voor is.
Te huur een pop-upcaravan voor minimaal 2 personen 15 euro p.p.p.n.

De paardenweek kost 200,- per persoon, excl. overnachting en eten.
Stalling/weidegang voor eigen paard ( in dien van toepassing) 7,50 per paard per nacht.
hond mee kan voor 5 euro per nacht( zie voorwaarden)

Belangstelling? Klik hier of neem contact met mij op: 06-22322538

Worden wie je in wezen bent!
Door Janet Bos en Aline Uitham
Zondag 23 september tot en met za 29 september.
Naast paardenweken in de Camerolle, waarbij het werken met paarden centraal staat, bied ik samen met Aline Uitham vanaf de zomer van 2018 een week ‘worden wie je in wezen bent’ aan. Werken met paarden levert je, omdat paarden gedrag zo goed kunnen spiegelen, veel persoonlijk inzicht op. In deze week gaan we een stapje verder: (her)ontdek jouw unieke eigenschappen, talenten en authenticiteit. Wat er al is mag – waar nodig – worden bekrachtigd. Wat in de weg zit mag worden losgelaten. Een week waarin je gedachten, gevoelens, gedrag én je overtuigingen elkaar positief gaan beïnvloeden. Na deze week ga je ‘anders’ naar huis, letterlijk.

Het Programma
Ochtend: sessies met paarden door Janet Bos
Paarden zijn pure wezens, zij kennen geen opsmuck of maskers. Ze leven in het hier en nu! Negentig procent van de communicatie tussen mensen verloopt via lichaamstaal. Paarden prikken vaak dwars door onze “onbewuste” lichaamstaal en maskers heen. Dit kan confronterend zijn maar vooral heel erg leerzaam. Het werken met de paarden gaat niet zo zeer over het aanleren van technieken of truckjes maar met name over het ontwikkelen en herkennen van je eigen authenticiteit! Ervaring in het omgaan met paarden is in deze week niet van belang! Iedere ochtend werk je onder leiding van mij met de paarden op de grond of aan de hand. Tijdens deze ochtendsessie met de paarden ontdek je de stappen die jij mag zetten in jouw ontwikkeling. Dit neem je, na de gemeenschappelijke lunch, mee in de individuele sessies met Aline. In de week is er ruimte voor 2 à 3 individuele sessies met Aline.
Middag: coaching door Aline Uitham
Aline Uitham kan je in de privésessies helpen de patronen in je onderbewustzijn te doorbreken en deze op neurologisch niveau te ‘herschrijven’. Het onderbewustzijn is een grote database. Al je zintuiglijke ervaringen, herinneringen en patronen liggen hierin opgeslagen. Het is je automatische piloot en beïnvloedt NU voor ca.97% je gevoel, gedachten en gedrag. Datgene wat je ooit bent gaan geloven over jezelf zit allemaal verankerd  in je onderbewustzijn. Deze overtuigingen kunnen je ondersteunen maar je ook onderuithalen. Wanneer je denken, voelen, doen én overtuigingen niet met elkaar in lijn zijn, geeft dit stress. Eén hersenhelft wordt overactief, je schiet te veel in de ratio (veel piekeren of veel woorden gebruiken) of te veel in gevoel (emotioneel worden, geen ‘rationele’ oplossing zien).
Met behulp van de paarden én spiertesten word je je bewust van je beperkende overtuigingen. Aline helpt je deze op neurologisch niveau te ‘herschrijven’ waardoor er een nieuw “geloof” in je onderbewustzijn ontstaat. Middels spiertesten communiceert Aline met je onderbewustzijn en met een beproefde methode kan ze beide hersenhelften ten aanzien van een bepaalde gewenste overtuiging activeren en met elkaar verbinden. Zo worden niet- helpende patronen doorbroken. Vanaf dat moment zegt je ratio niet alleen dat de nieuwe overtuiging klopt maar je voelt het ook.
Meer informatie over Aline, haar praktijk of over de methodiek kun je vinden op haar website Free-Souls! Hulpverlening en educatie

Aanmelden en info
Datum:Zondag 23 september tot en met za 29 september
Aantal deelnemers: minimaal 4 en maximaal 8 personen.
Prijs: € 475,- incl. BTW
inclusief: een vegetarische lunch op maandag t/m zaterdag en uiteraard deelname aan het programma.
exclusief: overnachting, reiskosten, ontbijt en diner zijn NIET bij de prijs inbegrepen.
Locatie: st.Privé – Bourgondie; Frankrijk
Begeleiding: Janet Bos ( Incontactmet-paarden) en Aline Uitham ( Free-Souls!Hulpverlening en educatie )

 

Elders op de site vind je meer informatie over mijn werk met de paarden maar ook de verschillende overnachtingsmogelijkheden op de Camerolle. Vermeld bij je aanmelding de aankomst en vertrekdatum en hoe je wilt overnachten.