Agenda: planning activiteiten in Frankrijk en Nederland
Naast paardenweken en cursussen op de Moulin de Camerolle geef ik nog regelmatig les en trainingen in Nederland.
Hieronder lees je hier meer over:

In Nederland:
Meestal ben ik iedere 6 weken in Nederland.

Wil je op de hoogte blijven wanneer ik weer in Nederland ben, app mij dan op 06-22322538.

Op zondag 20 juni organiseer ik een basis trainingsdag paardentaal en grondwerk in Hoogkerk.
Deze zomer worden er op de Moulin de Camerolle weer
5 daagse paardenweken georganiseerd. Tot nu toe is er een paardrijweek en een paardenweek ‘in contact met paarden’ gepland. Meer informatie vind je hieronder.
Vanzelfsprekend houden we rekening met de maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus.
 

5 daagse Paardrijweek op en om de Moulin de Camerolle: ma 19 tot en met vr 23 juli

Deze zomer organiseer ik een gezellige, leerzame en vooral ontspannen paardrijweek. Elke ochtend gaan we paardrijden. Daar hoort in balans rijden en rechtrichten bij, maar natuurlijk ook fijne buitenritten. We rijden in kleine groepjes buiten zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan rijden in de prachtige omgeving. Er zijn verschillende paarden, zowel voor beginners als gevorderden. Alle paarden worden bitloos, boomloos en zonder ijzers gereden.

KOSTEN: De paardenweek kost 325,- per persoon, inclusief overnachting in het voorhuis van Moulin de Camerolle. Je bent welkom op zondag 18 juli.
Je deelt de douche en keuken. De prijs is exclusief eten en drinken. Er is een gemeenschappelijke keuken, met een ruime koelkast en kelder om je boodschappen te bewaren. Er is een supermarkt op vijf minuten rijden. Lekker uit eten gaan kan natuurlijk ook, Er zijn meerder gezellige restaurantjes in de omgeving. .
Stalling/weidegang voor eigen paard (indien van toepassing) 7,50 per paard per nacht.
Je hond mee kan voor 5 euro per nacht (zie voorwaarden).

5 daagse Paardenweek ‘in contact met paarden’ ma 9 tot en met vr 13 augustus

Je bent de dag voor aanvang welkom op de Moulin de Camerolle. We werken 5 ochtenden met paarden, waarin verbinden met paarden/ natuur en vakantie prachtig samengaan.
In vijf ochtenden gaan we oa. bezig met lichaamstaal van het paard, paardencoaching, grondwerk en balansrijden.
Er is geen vaste planning, we werken ‘in het moment’ en aan wat er nodig is. Naast het aanleren en toepassen van verschillende technieken gaat het werken met paarden deze week ook heel erg over jezelf. We hebben beschikking over 17 paarden en 2 ezels maar je eigen paard meebrengen kan natuurlijk ook.

KOSTEN: De paardenweek kost 200,- per persoon, excl. overnachting en eten.
Stalling/weidegang voor eigen paard (indien van toepassing) 7,50 per paard per nacht.
Je hond mee kan voor 5 euro per nacht( zie voorwaarden)

Belangstelling? Klik hier of neem contact met mij op: 06-22322538

Elders op de site vind je meer informatie over mijn werk met de paarden maar ook de verschillende overnachtingsmogelijkheden op de Camerolle. Vermeld bij je aanmelding de aankomst en vertrekdatum en hoe je wilt overnachten.

Trainingsdag ‘in contact met paarden’ in Nederland, zondag 20 juni 2021
Wederzijds respect, plezier en vertrouwen! Paardentaal is waar wezenlijk contact met je paard begint. En met grondwerk kun je ongewenst gedrag ombuigen tot gewenst gedrag. Een boos paard wordt vriendelijk, een gesloten paard opent zich of een angstig paard krijgt vertrouwen. Dat klinkt simpel en soms is het ook echt zo simpel, als je de signalen van je paard goed kunnen ‘lezen’ en weet hoe je hier op kunt reageren. maar al heb je kennis en de beste intenties, dan gaat het toch soms moeizaam. Ik begin met een theorie over paardentaal en rangorde. Maar er wordt ook veel geoefend en bij elkaar gekeken. Zowel voor deelnemers met of zonder paard (toeschouwer) is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Mijn doel is een plezierige en leerzame dag voor mens en paard van te maken!

Kosten: 80,- per deelnemer met eigen paard, toeschouwer (deelnemer zonder paard) 40,-.
Leenpaard 15,- extra (even in overleg, betaling voor leenpaard op trainingsdag, betaling deelname kan hier).
Je kunt je opgeven door een appje te sturen naar 06-22322538.

Neem je eigen broodje mee voor tussen de middag.
Locatie: Hoogkerk

Groepsles dagdeel (ochtend of middag) in Nederland, data in overleg
Deze groepsles is vooral bedoeld voor deelnemers die al enige kennis hebben van mijn manier van werken, omdat je bijvoorbeeld meerdere lessen of trainingsdag(en) hebt gevolgd. Op deze dag herhalen we de basis om even op te frissen en gaan dan een stapje verder voor wie daar aan toe is. Dat kan gaan over leuke uitdagingen voor jou en je paard, gymnastiseren, schriktraining etc. Ook is er altijd veel ruimte voor specifieke vragen over de training van- en de omgang/problemen met je paard. Een leuke en leerzame ochtend of middag. Je kunt deze dag ook aanvragen samen met je stalgenoten / vriend(in)nen.

Kosten: 60,- per deelnemer met eigen paard
Je kunt je opgeven door een appje te sturen naar 06-22322538.

Neem je eigen broodje mee voor tussen de middag.
Locatie: in overleg